Fotosessie Margriet Darwinkel

Op een mooie zomerdag ging ik naar het huis van onderneemster Margriet. 

Margriet haar bedrijf heet Happy Family Life en ze gaf tijdens ons skype gesprek aan dat zij verschillende rollen in de combinatie van gezin en werk vervult en graag op een pure manier gefotografeerd wil worden in die verschillende rollen.

Zwaar onder de indruk was ik van haar prachtige huis en de locatie. In de tuin waan je je in Spanje en het terras aan het water is heel rustgevend. Een perfecte setting voor het maken van verschillende foto's met elk hun eigen sfeer en uitstraling. 

We hadden een heerlijke ochtend! Zelf schrijft Margriet over de fotosessie en het resultaat:

Wat ik wilde is mezelf laten zien, puur zoals ik ben. In een natuurlijke omgeving, in kledingstijlen en bijpassende entourage/context die uitstralen en symboliseren wie ik ben, wat ik kan zijn en waar ik voor sta in de verschillende rollen in mijn leven.
Tijdens de fotosessie wilde ik mezelf zijn en blijven, welk levensgebied we ook gingen fotograferen.

De manier waarop Evelyn dat doet is heel bijzonder. Door het stellen van passende vragen wakkerde ze mijn binnenste aan, verdween ik in mijn hart en voelde ik mijn passie bij elke rol. Evelyn heeft een bijzondere gave om niet de perfecte foto, maar de pure, zuivere foto in je naar boven te halen, met de juiste blik, uitstraling en boodschap. Ze heeft me vastgelegd zoals ik ben, en dat was precies de bedoeling.
2016-10-16_0001.jpg