Fotosessie Marjan van de Bult

"Ik ben eigenlijk nog op zoek naar goede afbeeldingen voor de promotie van mijn Spoedcursus Theekransjes." zei Marjan van Gelukfabriek.

We zaten gezellig in mijn woonkamer bij te kletsen.

"Nou...dan maken we die toch?" zei ik.

En dus gingen we aan de slag. We zochten een leuke mok uit, ik zette verse thee en pakte mijn camera erbij. 

Het werd een heerlijk uurtje vol plezier en creativiteit...heerlijk om zo in de flow te zitten!

Marjan zegt over de mini-fotosessie: 

"Wat is het ontzettend fijn om met Evelyn samen te werken en haar als fotograaf voor je te hebben staan. Door wie ze is stelt ze je volkomen op je gemak tijdens de voorbereidingen van de shoot, maar ook zeker tijdens de shoot!
Wat Evelyn haar kracht is, verklap ik natuurlijk niet;) maar ik kan je wel vertellen dat het een ware belevenis is om bij haar voor de lens te staan! Wat ben ik blij met de foto's van Evelyn! En wat een reacties heb ik er al op gekregen."

Wil jij ook vastgelegd worden, puur en precies zoals je bent? Zonder dat je hoeft te poseren voor de camera? Lees dan hier alles over mijn werkwijze en maak een afspraak!