Fotosessie Minke

"Terug naar mijn roots voor de fotosessie, dat is wat ik wil!" zei Minke tijdens ons kennismakingsgesprek. Minke woont inmiddels in Frankrijk, maar komt nog regelmatig terug naar Nederland.

En dus spraken we af bij Slot Loevestein in Poederoijen. Een plek waar Minke in haar kinderjaren veel gespeeld heeft en goede herinneringen aan heeft. 

Ik zag Minke zichtbaar genieten van het terug zijn op de plekken van haar jeugd. We besloten naar het strandje in Gorinchem te gaan (ook een bekende plek voor Minke) en daar nog wat mooie foto's te maken. Het was een heerlijke zomerdag!

Minke zelf schrijft over de fotosessie:

Twee weken terug ben ik met Evelyn naar mijn roots gegaan om foto's te maken voor mijn website. We hadden vooraf eerst een heel fijn gesprek met een kopje thee. Daarna gingen we aan de slag.
Al pratend, waarin Evelyn mij inspirerende vragen stelde, werden de foto's gemaakt en het resultaat is echt helemaal mij.
Ik ben er oprecht blij mee en dat zeg ik echt heel zelden over foto's waar ik zelf op sta!
Na de fotosessie hebben we nog gezellig geluncht. Lieve Evelyn, ik vond het erg gezellig om een dagje met je op pad te zijn! Heel erg bedankt! xx