Fotosessie Mirjam van de Broek

Ik ontmoette Mirjam van Inspiratie Werkt tijdens de evenement van Debbie Bernasco, waar zij op het podium vertelde over het omgaan met angsten in je bedrijf.

Mirjam kwam gelijk op mij over als een heel warme, vriendelijke vrouw en daarom was ik ook blij verrast toen ik niet heel veel later een mailtje van haar kreeg met als onderwerp: "Ondernemer zoekt leuke fotograaf ;-)" 

Na een leuk, voorbereidend skypegesprek, stuurde ze mij een week voor de fotosessie een berichtje: "Evelyn, ik wil de fotosessie op het Honigcomplex in Nijmegen. 

Mijn hart maakte een sprongetje, want hoe mooi ik natuur ook vind, bij industriële locaties ligt mijn hart. Afgebladerde deuren, oude muren, mooie gebouwen, ik hou er zo van. De schoonheid van imperfectie komt bijna nergens zó mooi uit uiting als op zo'n locatie. 

Maar ik dwaal af... ;)

Vol verwachting reed ik naar dit complex en ik werd niet teleurgesteld. Integendeel. Wat een prachtige plek! Het ademt creativiteit uit en heeft precies de sfeer waar Mirjam naar op zoek was. 

We hebben een super fijne, relaxte ochtend gehad! Het is zo fijn, nee onmisbaar, om een klik te hebben met elkaar als je als fotografe échte emoties naar boven wilt laten komen. 

Mirjam zelf schrijft over de fotosessie en het resultaat:

 

"Vorige week had ik een fotosessie met Evelyn. Geweldig hoe ze het aanpakt, hoe ze je ontspannen voor de camera laat staan en je de kans niet geeft om te twijfelen of je er wel goed op staat, daar zorgt zij wel voor! 

De stijl van de foto's vind ik mooi en de foto's voor mijn website en social media zijn prachtig geworden!"