Het fotoverhaal van Fleur Feij

2019-03-23_0006.jpg

Ik leerde Fleur 'kennen' in een Facebook-groep. Toen ik op Facebook een oproepje plaatste met de vraag wie de teksten op mijn website wilde lezen en deze zou willen voorzien van feedback, bood Fleur aan om me te helpen en gaf steengoede feedback. En dat terwijl ik haar eigenlijk helemaal niet kende! Super tof vond ik dat! 

Fleur is een bedrijf aan het opbouwen (MetFleur) waarbij ze creatieve ondernemers helpt bij de zakelijke aspecten van hun onderneming zodat zij meer vrijheid, rust en ruimte gaan ervaren. Geniaal toch?

Fleur wilde voor haar website heel graag foto's die weergeven hoe zij écht is.

'Kleur is Fleur' zei ze tijdens onze eerste gesprek. 

We besloten foto's te gaan maken bij Landje van De Boer in Overveen. Een super mooie locatie waar Fleur bestuurslid van is. Fleur had een paar verschillende kledingsetjes meegenomen, waardoor we lekker konden combineren en de foto's een heerlijke vrolijke uitstraling hebben gekregen. Kijk mee!

2017-01-11_0002.jpg
2017-01-11_0003.jpg
2017-01-11_0001.jpg