Feestweek (51).jpg

Herken jij dit? 

 

Jij maakt je zorgen! Hoe moet dit nou verder?  

Feestweek-12.jpg

2017-04-12_0002.jpg

Ik zie en hoor je. 

Het liefst zou je met iemand samenwerken die je vertrouwt en die je begrijpt. Iemand met wie je sámen die grote stap kunt zetten om beter zichtbaar te worden. Iemand die jou helpt bij het losbreken uit de hokjes, zodat je echt zichtbaar kan worden op jouw manier. 

Jij wilt graag bewust worden van wat je precies tegenhoudt om zichtbaar te zijn. Je wilt je angsten erkennen, maar je keuzes er niet langer door laten bepalen.


Mag ik je op weg helpen? 

In het online programma ‘Break Free’ maak ik je bewust van je angsten, van dat wat jou tegenhoudt. Met mijn ervaring en kennis ondersteun ik je om kennis te maken met je innerlijke criticus en andere innerlijke overtuigingen én inspireer ik je hoe je daar mee om kunt gaan. Ik geef je een kickstart om stappen te zetten in zichtbaarheid.

Ik neem je aan de hand.

We gaan samen op weg.

Stap voor stap. 


Geef jezelf dit cadeau als boost voor je zelfvertrouwen. 


Haal het beste uit jezelf en je bedrijf!

Na het volgen van het online programma 'Break Free’ zet jij moeiteloos stappen richting zichtbaarheid, durf je in de spotlights te stappen, durf jij echt los te breken van alles wat je tegenhoudt, zodat je zichtbaar kunt zijn op jouw manier. En dan trek je alleen nog maar klanten aan die bij jou passen, met wie jij het allerliefste werkt, waar je energie van krijgt!  

Hey! Ik ben Evelyn Prins.

Ik ben fotografe, ondernemer en ik ben geboren met spasme en hypermobiliteit.  

Lange tijd zag ik mijn beperking als een gruwel. Het moest verborgen worden. Dat dit met een zichtbare handicap niet lukte, frustreerde me mateloos. 

Jarenlang verstopte ik mezelf in een kooitje. Onzichtbaar. Het deurtje stond wagenwijd open, niets hield mij tegen om uit de kooi te vliegen. 

Niets, behalve ikzelf. 

Want ondanks dat het leven in de kooi helemaal niet fijn was, was het er ook veilig en vertrouwd. Deze kooi kende ik en ik wist niet wat daar buiten was. De kooi was mijn vertrouwde habitat, mijn comfortzone. 

Een paar jaar geleden zei iemand tegen mij:  “Evelyn, jouw beperking is jouw kracht.” Ik moet haar heel raar aangekeken hebben. Mijn beperkingen een kracht? Zo had ik er nog nooit naar gekeken.

 

Daar begon mijn groei wat betreft mijn kijk naar mezelf. Of het nu positief of negatief is, mijn beperkingen maken mij tot wie ik ben. Langzaamaan begon ik de kracht van puur-zijn en imperfectie te ontdekken.

 

Ik besloot los te breken uit het kooitje en mijn vrijheid op te eisen. Het was tijd om mezelf te laten zien. Om mezelf te verwonderen over alle geuren, kleuren en ervaringen buiten de kooi. 

Nu ben ik dankbaar voor wie ik ben. Ik straal positiviteit en levenslust uit en dat is precies wat ik terug krijg van het leven. Deuren naar nieuwe kansen staan open en ik heb een enorm vertrouwen in de toekomst! 

Oordelen van mezelf én anderen weerhouden mij niet langer om zichtbaar te zijn en mijn dromen in het leven waar te maken...wat een vrijheid!


Met dit online programma komt alles voor mij samen. Mijn ‘beperking’, mijn pestverleden en alle lessen die ik daar uit leerde. Mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO SPH) en mijn opleiding aan de fotovakschool, inclusief later werk als fotografe, waarbij ook alles draait om zichtbaarheid. Ik ben losgebroken uit alles wat ik dacht dat ik was en moest zijn. Ik ben los, ik voel me vrij. Ik zie nu in hoe al die ervaringen en stapjes mij mij maken, uniek en mezelf. Ik heb iets belangrijks te brengen heb aan de wereld. Net als jij! 

Het doet mij pijn om te zien hoeveel vrouwen zichzelf klein houden. Jij hebt, met jouw unieke gaven en talenten, iets te bieden wat niemand anders te bieden heeft. Jij bent uniek en de wereld heeft JOU nodig

Ik denk dat het leven niet gaat om “iets” worden, maar om het jezelf bevrijden van alles wat je niet bent, zodat je kan leven en stralen als jouw pure zelf. Ik ervaar de moeiteloosheid van leven op die manier. En daarom is het mijn verlangen om dat met jou te delen

.


Hoe zou het voor je zijn als jij….
Wat gaan we doen tijdens deze inspiratieweken?

Module 1: Inzoomen

4.jpg

Module 2: Belichten

Module 3: Stralen

SUPERBONUS!

Meer informatie over de fotosessie? Klik hier!


2017-04-17_0004.jpg


Ben jij klaar om je VRIJHEID op te eisen en los te breken van alles wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten in je bedrijf en leven? 


Maandag 15 mei gaan we beginnen!

Nog even alles op een rijtje...


En dat alles voor maar 597 euro (ex BTW)!