Jij hebt, als ondernemende vrouw, grote dromen en een mooie missie.

 

En daarom wil jij graag…

 

Maar...alleen al bij het idee dat je voor die camera moet staan, voel je de spanning opkomen in je lijf.

 

Je bent je er zeer bewust van dat een foto de ultieme confrontatie is met jezelf en jouw imperfecties. Je vindt foto's van jezelf nooit mooi, je staat er nooit écht op zoals je bent. 

En daarom blijf je het boeken van een fotosessie maar uitstellen.

Je vindt het enorm spannend om zichtbaar te zijn en om jezelf écht te laten zien. Je bent bang voor de meningen van je omgeving en blijft daarom veel liever achter de schermen, in plaats van in de spotlights.Je denkt misschien dat jij zichtbaar moet zijn op de manier zoals succesvolle onderneemsters zichtbaar zijn. 

Maar weet je mooie vrouw, jij hebt als passievolle onderneemster, met jouw unieke gaven en talenten, iets te bieden wat niemand anders te bieden heeft.

Jij bent uniek en de wereld heeft JOU nodig.

Maar feit is: klanten weten pas dat jij bestaat en dat zij jou nodig hebben, wanneer jij zichtbaar wordt. Als jij jezelf durft te zíjn en durft te laten zien.

Wat ik heb ontdekt is dat ik het meeste succes en impact heb, JUIST als ik compleet mezelf ben.

En dat gun ik jou ook zo enorm! 

In dit programma daag ik je uit om jou eigenheid te laten zien, door jouw verhaal in beeld te brengen. Precies zoals het is en zoals jij bent. Niet geposeerd, maar juist authentiek en puur! Zodat je klanten jouw passie, liefde en karakter terug zien én herkennen in de foto's. En dat betekent dat jij precies de klanten aan zal trekken die bij jou passen en waar jij het liefste mee wilt werken!

Ben jij er klaar voor om uit je comfort zone te stappen en eindelijk je licht te laten schijnen? Met liefdevolle ondersteuning en motivatie van mij als ervaringsdeskundige? 


Na dit V.I.P. programma...
 

 • Laat jij MOEITELOOS jezelf zien.
   

 • Heb je professionele, PRACHTIGE FOTO’S waarop je straalt, 100% zoals je bent.
   

 • BEGRIJP je waar je angst voor zichtbaar zijn vandaan komt, maar laat je je er niet meer door tegenhouden. 
   

 • Trek je PRECIES de klanten aan die bij jou passen.
   

 • WEET je precies wat jou zo bijzonder maakt.
   

 • DURF je in het licht te gaan staan om je authentieke mooie zelf te laten zien.Ik ga jou helpen om Onbeperkt Puur je licht te laten schijnen als je pure zelf in 2 stappen:

 

Stap 1:

We hebben via Skype een coachgesprek van 1 uur waarin ik jou ga inspireren om zichtbaar te worden op JOUW manier. Als ik mijn licht kan schijnen, met al mijn zichtbare imperfecties, dan kan jij dat zéker! 

En het mooie van inspireren is dat jij de vrijheid en ruimte hebt om eruit te pikken wat JIJ nodig hebt om verder te groeien in zichtbaarheid.

Samen gaan we op zoek naar de sfeer en uitstraling die bij jou past en die jou uniek en bijzonder maken.

En natuurlijk blikken we daarbij ook vooruit naar de fotosessie. Met welk gevoel zou jij voor de camera willen staan? Wat zijn je wensen wat betreft sfeer en locatie? En hoe wil jij jezelf terug zien op de foto’s?

 

 

Stap 2:

We maken een pinterest bord en ik stuur jou een werkboek waarin je nog meer de verdieping in gaat wat betreft wat jou bijzonder maakt.  

*werkboek is nog in ontwikkeling..

Stap 3:

Op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op een fijne locatie voor een laatste coachgesprek en natuurlijk dé fotosessie! 

Tijdens ons tweede en laatste coachgesprek van een uur, blikken we terug naar de mooie stappen die jij tot nu toe hebt gemaakt. Je hebt jezelf bevrijdt van alles wat je níet bent en daarom gaan we nu kijken naar wie jij wél bent en wilt zijn, los van alle verwachtingen van jezelf en anderen.


En dan is het zover!

Tijdens de fotosessie stel ik je vragen. Als jij mij vertelt over jouw passie, missie en je toekomstdromen, komen er namelijk prachtige, pure emoties naar boven. Deze emoties leg ik vast. 

Het gaat tijdens de fotosessie niet om het maken van het perfecte plaatje. Het gaat om het vieren jouw eigenheid!

Je zal merken dat perfectie niet meer zo belangrijk is. Je passie volgen en je licht laten schijnen in de wereld des te meer.

Door deze ontdekking zul jij volledig in je eigen AUTHENTIEKE KRACHT gaan staan en Onbeperkt Puur gaan SCHIJNEN als jezelf, zodat iedereen jouw prachtige, unieke schittering kan zien! 

 

Na de fotosessie: 

Na de fotosessie kan jij heerlijk achteruit leunen, maar ik nog lang niet! ;–)

Na de fotosessie neem ik de tijd om de foto’s te selecteren. Tijdens de fotosessie maak ik veel foto's, maar ik laat jou natuurlijk alleen de mooiste zien. Deze selectie bevat 30-40 foto's, afhankelijk van hoe de fotosessie verliep.

Deze selectie zet ik in een online gallery en binnen ongeveer 3 weken stuur ik je de link en het persoonlijke wachtwoord van deze gallery, zodat jij de foto's kan downloaden en kan gebruiken waar en wanneer je dat maar wilt!


Wat kan je verwachten van dit V.I.P.-programma?

17.jpg

Prijs: 397 euro (ex BTW)

 

Voel jij dat dit programma precies is wat jij nodig hebt?

Wil jij zichtbaar worden en gaan stralen als je pure zelf?

Zodat iedereen jouw prachtige, unieke schittering kan zien?

Meld je dan nú aan!