Herken jij je hierin?


Stel je eens voor dat…

Feestweek (35).jpg


Onderneem jij vanuit je hart en wil jij je authentieke zelf laten zien aan je klanten? Omdat je ervan overtuigd bent dat het belangrijk is dat je klanten je pure zelf zien?

Met mijn unieke methode daag ik je uit om jouw unieke licht te laten schijnen, door jouw verhaal in beeld te brengen. Precies zoals het is en zoals jij bent. Niet geposeerd, maar juist authentiek en puur! Zodat je klanten jouw passie, liefde en karakter terug zien én herkennen in de foto's. 

Mag ik jouw spiegel zijn dat het licht dat binnenin jou schijnt laat zien? 

Zodat jij dit licht mag gaan verspreiden in jouw omgeving en de klanten aantrekt die bij jou passen en met wie jij het liefste wilt werken?

 

 

Geef jezelf dan dit bijzondere cadeau. Speciaal voor JOU.

Omdat je het waard bent.


Voorafgaand aan de fotosessie:

Verbinding voelen met jou als klant vind ik heel erg belangrijk. Daarom plannen we als eerste een Skype gesprek.

We hebben via Skype een inspiratiegesprek van 1 uur waarin ik jou ga inspireren om zichtbaar te worden op JOUW manier. 

Samen gaan we op zoek naar de sfeer en uitstraling die bij jou past en die jou uniek en bijzonder maken.

En natuurlijk blikken we daarbij ook vooruit naar de fotosessie. Hoe ziet jouw ideale fotosessie eruit en hoe wil jij jezelf terug zien? Met welk gevoel zou jij voor de camera willen staan? En wat zijn je wensen wat betreft sfeer en locatie? 

 

Tijdens de fotosessie:

Op de dag van de fotosessie ontmoeten we elkaar op de afgesproken locatie. In deze drukke wereld, waar iedereen gehaast is en alles gepland moet worden, is het juist zo bijzonder om echt even tijd te nemen om foto’s te maken die aansluiten bij jouw wensen. Daarom trekken we 2 uur uit voor de fotosessie.

Ik pak niet meteen mijn camera erbij. Eerst drinken we samen nog even gezellig een kopje koffie of thee samen, zodat ik je een beetje leer kennen en jou en jouw verhaal vast kan leggen op een manier die helemaal bij jou past!

Tijdens de fotosessie werk ik met mijn unieke methode en vraagstelling. Als jij mij vertelt over jouw passie, missie en je toekomstdromen, komen er namelijk prachtige, pure emoties naar boven. Deze emoties leg ik vast. 

 

Het gaat tijdens de fotosessie niet om het maken van het perfecte plaatje.

Het gaat om het vieren jouw eigenheid!

 

Je zal merken dat perfectie niet meer zo belangrijk is. Je passie volgen en je licht laten schijnen in de wereld des te meer.

Door deze ontdekking zul jij volledig in je eigen AUTHENTIEKE KRACHT gaan staan en Onbeperkt Puur gaan STRALEN als jezelf, zodat iedereen jouw prachtige, unieke schittering kan zien! 

 

Na de fotosessie:

Na de fotosessie kan jij heerlijk achteruit leunen, maar ik nog lang niet! ;–)

Na de fotosessie neem ik de tijd om de foto’s te selecteren. Tijdens de fotosessie maak ik veel foto's, maar jij krijgt natuurlijk alleen de mooiste. Deze selectie bevat +/- 40 foto's, afhankelijk van hoe de fotosessie verliep. Waarschijnlijk ga je niet over alle foto's even enthousiast zijn. Dat kan ook niet met zoveel foto's. Maar het gaat mij er om dat jij de foto's uit kiest waar jij jezelf in herkent en blij van wordt! 

Deze selectie zet ik in een online gallery en binnen ongeveer 3 weken stuur ik je de link en het persoonlijke wachtwoord van deze gallery, zodat jij de foto's kan downloaden en kan gebruiken waar en wanneer je dat maar wilt!


2017-10-11_0002.jpg

Wat kan je verwachten als je een fotosessie boekt?


Jouw investering is: 397 euro*

ex btw en reiskosten (0,35 ct p/km)

* Heb je geen eigen bedrijf maar wil je toch een fotosessie bij Onbeperkt Puur? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 


2017-10-11_0003.jpg

 

Ben jij klaar om jezelf te laten zien, puur en precies zoals je bent?

Wil je op een professionele manier op beeld vast gelegd worden, niet geposeerd maar authentiek en puur?     

Neem dan vooral contact op. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!